Ingrediente
- 500 g visine;
- 130 g faina;
- 240 ml lapte dulce;
- 100 g zahar tos;
- 50 g unt topit;
- 4 oua;
- 1 praf de sare;
- un cub mic de unt(pentru uns tava).
Mod de preparare
1.Se ia un vas yena,se unge toata suprafata cu un cubulet de unt,iar apoi se aseaza visinele fara samburi.
2.Separat intr-un bol mai mare se amesteca restul ingredientelor : faina , zaharul , sarea , laptele si ouale pana devine ca o smantana mai groasa.
3.Compozitia obtinuta se toarna in vasul yena peste visine.
4.Vasul yena se introduce in cuptorul ce a fost in prealabil incalzit,pentru 40-45 minute la temperatura de 160 grade.
5.Cand este gata se scoate din cuptor,se lasa sa se raceasca,iar apoi se presara zahar pudra deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|