Clatite cu ricotta si Nesquik

Postat de caroline in Dulciuri
22 Mai 2013 | 4350 vizualizari
Clatite cu ricotta si Nesquik

Reteta o am de pe net...sunt foarte bune.Copiilor le-a placut foarte mult...

Ingrediente

  • 180 gr faina
  • 80 gr nesquik
  • 8 gr drojdie uscata
  • 20 gr unt (sau margarina)
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • 150 gr ricotta
  • sare

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 50 grade.

Se amesteca faina impreuna cu drojdia uscata.

Untul il topim la bainmarine sau in cuptorul cu microunde.Cind s-a topit il punem intr-un bol si il amestecam cu ouale,laptele,faina si ricotta.

Adaugam apoi putina sare si cei 80 gr Nesquik.Amestecam totul bine.

Cu ajutorul unui polonic,turnam din compozitie intr-o tigaie antiaderenta.Cind incepe sa faca mici bilute :) la suprafata intoarcem clatita pe partea cealalta.

Pentru a mentine clatitele calde timp in care le pregatim pe toate,le tinem in cuptorul incalzit.

Se servesc cu dulceata,frisca,ciocolata...depinde de gustul fiecaruia.eu le-am servit cu dulceata de trandafiri.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ricotta si Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Trandafiri cu mere

Postat de nadea68

Trandafiri cu mere

Foietajul il scoatem din frigider si-l lasam la temperatura camerei. Merele le spalam,le taiem in doua,scoatem miezul si fiecare jumatate o taiem in felii cat mai subtiri. Intr-o tigaie mica...

Citeste continuarea

Cozonac cu branza

Postat de Dea_Dea

Cozonac cu branza

Aluatul: Maiaua se face din 50 ml lapte caldut, drojdia si o lingura de faina, se apesteca bine, se acopera si se lasa la dospit la caldura (30 min).Separat se freaca galbenusurile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2013, 16:09
bunatate
la 22.05.2013, 16:10
la 22.05.2013, 16:10
Ce bine ca am mancat........altfel scotoceam prin frigider dupa ceva dulce
la 22.05.2013, 16:17
Aş încerca câteva, măcar 10
la 22.05.2013, 16:31
Parinte

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking