Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)

Postat de Ksenya in Mancaruri de post
12 Dec 2016 | 9588 vizualizari
Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)

Coltunasii se pot face cu orice umplutura. Pentru post, am ales varianta cu cartofi. Sper sa va placa!

Ingrediente

  • Aluatul l-am repetat ca http://www.bucataras.ro/retete/coltunasi-cu-visine-79923.html
  • Umplutura
  • 6 cartofi
  • sare
  • piper
  • o ceapa tocata
  • 4 linguri ulei
  • Sosul l-am luat de aici http://www.bucataras.ro/retete/pui-cu-ciuperci-in-sos-de-rosii-78707.html varianta fara carne.

Mod de preparare

  

Cartofii ii fierbem in coaja, dupa ce au fiert, ii lasam la racit putin, apoi ii decojim de coaja si-i zdrobim cu furculita; separat, calim ceapa in ulei, pana ceapa devine aramie pe margini,; adaugam cartofii zdrobiti, amestecam si lasam 4 minute la foc mic, adaugam sare si piper dupa gust. Oprim flacara si lasam la racit.

Facem aluatul dupa reteta de mai sus  si umplem cu cartofi, fierbem la foc mediu, intr-o oala incapatoare cu apa si putina sare, cam 7 minute .

Separat facem sosul conform retetei de mai sus.

Se servesc atat calzi cat si reci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pasta de avocado

Postat de merisor67

Pasta de avocado

Se taie avocado în două. Se înlătură sâmburele, iar cu o lingură se scobește interiorul și se stropește imediat cu zeama de lămâie, pentru a nu oxida. Miezul...

Citeste continuarea

Солянка II грибная- Supa ruseasca II de ciuperci ( de post)

Postat de Ksenya

Солянка II грибная- Supa ruseasca II de ciuperci ( de post)

   Intr-o oala, ceapa o spalam, tocam si o calim in 3 linguri de   ulei   2 minute, adaugam morcovul spalat si dat prin razatoarea mare. Mai lasam 2-3 minute. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2016, 13:08
buni buni
la 12.12.2016, 13:18
Foate faina idee! Imi place tare mult!
la 12.12.2016, 13:26
Multumesc de popas !
la 12.12.2016, 13:50
vaii ce frumosi sunt , si ce retata faina ne-ai adus .
la 12.12.2016, 14:47
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking