Coltunasi cu urda

Postat de ianculubita in Paste
28 Feb 2013 | 10371 vizualizari
Coltunasi cu urda

Ingrediente

  • 500g faina
  • 1ou
  • 1ceasca cu lapte
  • 200g urda
  • 1galbenus
  • 50g unt
  • 1ceasca smantana
  • 2linguri parmezan ras

Mod de preparare

Facem un aluat din faina,ou,sare,lapte,formam o sfera pe care o lasam sa se odihneasca 15min;din acest aluat facem 2 foi putin mai groase decat foaia de taitei,o punem pe forma speciala pe care am pudrat-o cu faina;

in gauri punem cate 1lingurita de urda pe care am amestecat-o cu galbenus si putina sare,acoperim cu a doua foaie,apoi trecem pe deasupra cu sucitorul pana se desprind coltunasii si cad pe partea opusa si-i punem in oala cu apa si sare care clocoteste pe foc;

dupa ce coltunasii s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,ii scoatem cu lingura cu gauri punem peste ei unt,scuturam vasul sa se omogenizeze cu unt si-i servim cu smantana si parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu urda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliatelle cu ciuperci in sos alb

Postat de mirela0911

Tagliatelle cu ciuperci in sos alb

Se spala si se curata ciupercile, apoi se taie feliute. Sunca se taie bucatele mici ca bastonasele. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se pun ciupercile si sunca la calit. Se presara...

Citeste continuarea

Bigoli con salsiccea e panna

Postat de gurita_ta2005

Bigoli con salsiccea e panna

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte. Carnatii se curata de coaja de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2013, 15:37
la 28.02.2013, 15:38
buni
la 28.02.2013, 16:20
moldoveancă, dar nu am făcut niciodată
la 28.02.2013, 16:51
Da Gaby,noi ne preocupam cu retete tot mai sofisticate dar uitam de retetele mamelor sau chiar bunicilor!!!
la 28.02.2013, 17:25
hmmm super!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking