Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar

Postat de delia64 in Aperitive / Garnituri
6 Iun 2014 | 3652 vizualizari
Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar

Sunt bune , satioase si apreciate de copii mei .

Ingrediente

  • 500 gr. faina
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 250 ml. apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • cas de oaie
  • triunghiuri de branza topita
  • 2 fire ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 ou pentru uns
  • chimen

Mod de preparare

Framantam un aluat  din  faina , drojdie , zahar , apa , sare , cand aluatul se desprinde usor de mana adaugam uleiul caldut  si lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul .

Intre timp spalam ceapa si mararul si le taiem marunt.

Razuim casul si amestecam cu ceapa verde si mararul maruntite .

Intindem aluatul si umplem cornurile cu compozitia de mai sus .

Am umplut cateva cu triunghiuri de branza topita.

Batem un ou si ungem cornurile cu ajutorul unei pensule si presaram chimen peste ele.

Lasam 10 minute sa creasca in tava si le introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Se servesc calde .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza topita, cas de oaie, ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole batuta, orientala (Byesar)

Postat de AlexTeacher

Fasole batuta, orientala (Byesar)

Coaceti usturoiul in cuptor; Lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte; Puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei...

Citeste continuarea

Saratele cu branza

Postat de Pungasa_Rogue

Saratele cu branza

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se cerne faina, se rade branza pe razatoarea mare, la fel si untul. Se adauga smantana si ouale si se framanta aluatul pana cand se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2014, 14:26
la 06.06.2014, 14:34
mmm cam bun!
la 06.06.2014, 14:37
anca-m
la 06.06.2014, 14:38
papabundetot
la 06.06.2014, 14:46
Ce bune!!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking