Cornuri cu mere si ciocolata

Postat de claudiaO in Prajituri
10 Oct 2014 | 3434 vizualizari
Cornuri cu mere si ciocolata

De multe ori am incercat sa fac aluat tip foietaj, dar de fiecare data am dat-o in bara ...ieseau niste placintele,bune la gust, dar nu aveau nimic in comun cu foietajul. Acum pot spune ca am gasit reteta perfecta:) Multumesc din suflet lui Miha , caci reteta ei am folosit-o :cornuri-cu-ciocolata

Ingrediente

  • 750 gr faina
  • 120 ml ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura otet
  • 250 ml apa
  • 200 gr unt
  • Umplututra:
  • gem de mere
  • crema de ciocolata

Mod de preparare

Am urmat pasii de aici: http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-cu-ciocolata-31155.html

Dupa ce a stat la frigider, am intins aluatul conform indicatiilor Mihaelei, apoi am taiat o parte in trunghiuri si o parte in dreptunghiuri.

Pe trunghiuri am pus cate o lingurita sanatoasa cu gem de mere si am pudrat cu scortisoara, iar pe dreptunghiuri am pus cate o lingurita cu crema de cioco.

Am impaturit si le-am uns cu galbenus amestecat cu 2-3 linguri de lapte dulce.

Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.

Mireosea in case de numa' numa ' :)

Deci ...pofta buna!

Negresit le voi repeta, de data asta umplute cu brnaza sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu mere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri pufoase

Postat de Creatsa

Cornuri pufoase

Pentru inceput facem o maia din drojdie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite faina si putin lapte caldut/apa minerala calduta. Lasam la dospit 15 minute. Frecam galbenusurile cu zahar si aromele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2014, 10:26
la 10.10.2014, 10:28
la 10.10.2014, 10:44
ce bune sunt
la 10.10.2014, 11:04
la 10.10.2014, 11:07

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking