Ingrediente
Mod de preparare
Se spală carnea şi se şterge.
Se pune în caserola de marinare FoodSaver, se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă puţină apă sau supă de legume şi usturoiul tăiat pe jumătate şi se videază cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver.
Se ţine la rece pentru 30 de minute.
Se scot cotletele şi se pun într-o tavă cu ulei, apă şi vin şi se dau la cuptor.
Se mai întorc şi se mai adaugă apă sau vin dacă este necesar.
Cu 10 minute înainte să fie gata carnea se pun ciupercile curăţate şi tăiate lamele.
Se serveşte preparatul cald eventual cu un sos de smântână cu usturoi.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|