Cremșnit ca la mama acasa (cremeș)
Postat de Doinavar in Prajituri 12 Feb 2013 | 51423 vizualizari
Cremșnitul se poate face foarte usor din foi de cumparat si crema instant. Mai nou asa procedeaza gospodinele. Dar adevaratul cremșnit se prepara cu foi din aluat fraged (frantuzesc) si cu crema facuta cu lapte si oua.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 12.02.2013, 13:05
Super! Il salvez la favorite, mai ales pentru foi. Eu am o reteta veche cu untura si cum nu ma impac cu untura.....Dar de acum am sa fac foile dupa reteta ta.
la 12.02.2013, 13:47
si eu le faceam cu margarina in loc de osanza.
imi plac si unele si altele
la 12.02.2013, 15:40
bun,bun imi place
la 12.02.2013, 17:49
fain arata
la 12.02.2013, 22:29
frumos e
la 12.02.2013, 23:30
arata bine
la 13.02.2013, 18:57
Multumesc, este prajitura preferata a sotului meu.
la 21.02.2013, 00:31
si preferata mea
la 21.02.2013, 05:19
Buna aceeias reteta o am si eu ..
la 21.02.2013, 11:34
super bun
la 21.02.2013, 13:23
era un dulce pe care il prewferam in copilarie
la 21.02.2013, 16:45
Immmmm, care i emoticonul ala haios de saliveaza?
la 21.02.2013, 16:53
mai Sefu' nici emoticoanele nu le stii? )) si se presupune ca-i site-ul tau
iote'l [ bs : 20 ] ia de saliveaza acum
la 21.02.2013, 16:54
foarte fain Doina
imi place mult cremesul facut in casa
COMENTEAZA