Cupcackes red velvet

Postat de cristeena20 in Dulciuri
13 Oct 2014 | 4051 vizualizari
Cupcackes red velvet

De mult mi-am notat reteta de cupcackes a lui Criss si ieri am avut ocazia sa le incerc. Va spun ca au iesit perfecte, la gust si la aspect. Multumesc Criss!! voi ramane fidela retetei de acum incolo.

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 100 gr unt
  • 3 oua mari
  • 60 ml lapte
  • coaja rasa de lamaie
  • vanilie
  • 1 lg-ta colorant rosu
  • pentru frosting am folosit :
  • 100 gr branza philadelphia
  • 3 ling zahar pudra
  • 100 ml frisca
  • cativa stropi de lamaie
  • zmeura pt ornat

Mod de preparare

- Cupcakeurile se fac repede si foarte simplu: Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, cacaoa si apoi adaugam restul ingredientelor: ouale, untul, laptele , vanilia si coaja de lamaie. Mixam totul bine sa se omogenizeze si la final adaugam colorantul rosu. 

- Impartim in forme de cupcakes  si dam la cuptorul incins la 180 grade si lasam cca 30-35 minute. Faceti testul cu scobitoarea.

- Pregatim frostingul: mixam bine crema de branza cu zaharul pudra cca 2-3 minute si adaugam frisca batuta in prealabil. Adaugam si cateva picaturi de lamaie.

- Cand cupcake-urile sunt reci le ornam cu crema de branza si in mijloc punem cate o zmeura. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcackes red velvet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Desert placinta dobrogeana

Postat de merisor67

Desert placinta dobrogeana

Am facut aceasta placinta de trei ori la rand, odata si la mama mea si tare buna a iesit de fiecare data. Am gasit la Kaufland foi de placinta necongelate, 18 foi in pachet si tare mult mi-au...

Citeste continuarea

Dovleac copt cu nuci caramelizate si frisca

Postat de Constelatialeu

Dovleac copt cu nuci caramelizate si frisca

Mai intai am cules dovleacul,l-am impartit in doua, ca era mare, cca 7 kg si apoi am zis sa-i fac ce i-am facut, ca sa nu se strice.... Am luat tava de la aragaz, am asezat hartie de copt, am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2014, 11:59
la 13.10.2014, 12:10
Supeeeer!!
la 13.10.2014, 12:13
la 13.10.2014, 12:19
Ce frumusele sunt!
la 13.10.2014, 12:33
motzatele

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking