Desert brownies cu nuca

Postat de xana in Prajituri
15 Iul 2018 | 3879 vizualizari
Desert brownies cu nuca

Ingrediente

  • 120 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 100 gr zahar brun
  • 140 gr margarina sau unt
  • 3 oua mari
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 70 gr miez de nuca
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Punem intr-o craticioara pe foc, margarina impreuna cu 150 gr de ciocolata in bucati si amestecam frecvent pana se topesc. Dam deoparte sa se racoreasca.

Prajim si macinam miezul de nuca.

Mixam ouale cu zaharul, zaharul brun, vanilia, romul si un praf de sare timp de 5 minute la viteza mare. Cu mixerul la viteza mica adaugam ciocolata topita. Punem si faina si mai mixam atat cat sa omogenizam compozitia. Cu ajutorul unei spatule incorporam nuca si restul de ciocolata taiata bucati mici.

Turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt (de 20 x 30cm) si dam la cuptorul preincalzit la 180ºC, pentru cca 40 de minute sau pana incepe sa se desprinda usor de pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert brownies cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zahar

Aluatul: Untul de la temperatura camerei, il mixati cu indulcitorul. Adaugati cate un ou, mixati dupa fiecare. Incorporati laptele. Cerneti faina cu pudra de rascove si praful de copt, apoi le...

Citeste continuarea

Crostata cu piersici si caise

Postat de timea

Crostata cu piersici si caise

Pregatim mai intai aluatul in felul urmator: frecam untul cu zaharul si un varf de sare, adaugam oul batut si coaja de portocala si bicarbonatul stins in sucul de portocala. Adaugam apoi treptat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2018, 19:40
Foarte bine arata!
la 15.07.2018, 19:40
Asta n-are Delikat? )
la 15.07.2018, 19:44
la 15.07.2018, 19:51
Ina m-am gandit la niste marar si ierburi de gradina, dar le las pentru data viitoare
la 15.07.2018, 19:53
N-aș refuza așa ceva!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking