Ingrediente
- 500 g frisca lichida
- 350 ml lapte condensat indulcit
- 2 banane
- 80 g ciocolata
- 1 strop de esenta de rom
Mod de preparare
Mixam spuma frisca lichida impreuna cu laptele condensat. Ca si frisca eu am folosit Creme patisserie de la Meggle. Impartim frisca in mod egal in 2 boluri.
Pasam bananele cu o furculita.
Ciocolata o topim pe baie de aburi cu 2 linguri de lapte si o lasam 1 minut la racorit.
Punem intr-un bol cu frisca bananele pasate, iar in celalalt ciocolata topita si amestecam bine in fiecare.
Punem in caserole si dam la congelator 2 ore. Lasam inghetata 5 minute la temperatura camerei, dupa care putem pune in cupe si servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata asortata cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|