Pere în sos de caramel
Postat de portiadelumina
Am considerat că perele trebuie să rămână cu codiţa, chiar dacă e posibil să pară un pic inestetic. Aşadar, se curăţă perele de coajă şi se scoate (pe cât posibil) miezul...
Citeste continuareaCea mai buna inghetata facuta acasa!
Ingrediente
Mod de preparareMixam spuma frisca lichida impreuna cu laptele condensat. Ca si frisca eu am folosit Creme patisserie de la Meggle. Impartim frisca in mod egal in 2 boluri. Pasam bananele cu o furculita. Ciocolata o topim pe baie de aburi cu 2 linguri de lapte si o lasam 1 minut la racorit. Punem intr-un bol cu frisca bananele pasate, iar in celalalt ciocolata topita si amestecam bine in fiecare. Punem in caserole si dam la congelator 2 ore. Lasam inghetata 5 minute la temperatura camerei, dupa care putem pune in cupe si servi. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata asortata cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de portiadelumina
Am considerat că perele trebuie să rămână cu codiţa, chiar dacă e posibil să pară un pic inestetic. Aşadar, se curăţă perele de coajă şi se scoate (pe cât posibil) miezul...
Citeste continuareaPostat de aalliinnaa07
Blatul: Biscuitii ii zdrobim bine, apoi peste ei adaugam untul topit si amestecam bine. Punem biscuitii intr-o tava rotunda detasabila si o punem la frigider timp de 20 de minute. Intre timp se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|