Desert inghetata (dezghetata) cu iaurt, banane si zmeura

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
30 Iun 2019 | 2221 vizualizari
Desert inghetata (dezghetata) cu iaurt, banane si zmeura

Din categoria ''hai sa o fac si pe asta'', desi mie imi place inghetata sa o mananc iarna, ca vorba aia ''iarna nu-i ca vara si invers''.....:)))))))))))

Ingrediente

  • 3 banane foarte coapte cca 630 g
  • 500 g iaurt Muller cremoso stracciatella
  • 50 g zahar din nectar de cocos
  • 100 g zmeura ( m-am zgarcit ca am luat din portia pentru dulceata )
  • 1 lingura cu smantana dulce pentru frisca
  • sos de ciocolata

Mod de preparare

Am bagat bananele la congelator sa inghete. Si daca tot m-am pricopsit cu un blendarau din ala Oster l-am pus la treaba, adica am pus zaharul, iaurtul, bananlele inghetate, smantana si zmeura si le-am ''zdruncinat'' bine pana am obtinut o crema omogena. Apoi am transferat totul intr-un castron de sticla cu capac si l-am bagat la congelator, mie imi plac acele alea de gheata asa ca nu m-am obosit sa amestec din cand in cand in inghetata. La cat de  cald este se topeste instant, asa ca pozele sunt cam ''topite'', m-am miscat eu destul talent pe repede inainte dar tot a dat navala caldura peste inghetata. Pana la urma important este gustul, cine nu-i multumit de aspect sa cante la alta masa. Scoatem din frigider punem inghetata in cupe turnam si niste sos de ciocolata, aruncam si niste zmeura si mancam cu pofta...tot mai buna e iarna...deci mai mananc la iarna niste inghetata....:)))))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata (dezghetata) cu iaurt, banane si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec cu cacao de post

Postat de rocsi_1612

Chec cu cacao de post

Intr-un vas punem uleiul cu zaharul si le amestecam putin. Turnam apa minerala, laptele de soia si mixam la viteza mica pana ce zaharul se topeste. Incorporam faina treptat, pe care o cernem mai...

Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si nuca

Postat de ela

Tarta cu ciocolata si nuca

Biscuitii ii punem in robot si ii macinam.Adaugam untul topit si mai dam cateva impulsuri sau amestecam cu o lingura de lemn.Punem blatul intro-o forma si tapetam forma pe fund si pe margini cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2019, 22:09
Foarte buna!
la 30.06.2019, 22:47
buna buna
la 01.07.2019, 06:30
la 01.07.2019, 08:29
Delicioasa!
la 01.07.2019, 10:08
topita-netopita este deeelocioasaaaa!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking