Desert prajitura pufoasa cu branza si cirese

Postat de oanapl in Prajituri
27 Iun 2021 | 3093 vizualizari
Desert prajitura pufoasa cu branza si cirese

Ingrediente

  • 450 g brânză dulce de vaci
  • 5 ouă
  • 100 g smântână
  • 80 g zahăr măcinat
  • 60g făină
  • Esență de lămâie
  • 1 praf de sare
  • 50 g făină
  • 200g cireșe

Mod de preparare

Scoți sâmburii cireșelor.
Amesteci brânza dulce cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat și esența de lămâie. Adaugi făina și omogenizezi.
Bați abușurile spumă cu un praf de sare si le adaugi peste crema de brânză cu mișcări ușoare.
Torni crema de brânză în tava tapetată cu hârtie de copt pe fund și unsă cu unt pe pereți și așezi cireșele. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 30-40 de minute. 
Când trece testul cu scobitoarea, scoți prăjitura din cuptor și o lași să se răcească, apoi treci ușor un cuțit pe marginile tăvii și desfaci inelul de la tavă. După ce se răcește complet o porționezi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu branza si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Albinita cu crema de castane

Postat de Prajituri_de_casa

Albinita cu crema de castane

Pentru foi, intr-un vas se amesteca pudra de cacao, mierea, zaharul, ouale si untul/margarina si se pune pe baie de aburi, amestecand continuu, pana cand se topeste zaharul. Se ia de pe foc, se...

Citeste continuarea

Prajitura Alba ca Zapada

Postat de comanligia

Prajitura Alba ca Zapada

Pentru foi amestecam intr-un bol ouale,zaharul,uleiul si laptele. Batem bine totul cu un tel incat sa topim zaharul.Adaugam sarea si amoniacul dizolvat in putina zeama de lamaie si apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.06.2021, 13:12
Foarte buna!
la 27.06.2021, 14:02
Delicioasa!
la 27.06.2021, 14:51
Foarte buna!
la 27.06.2021, 16:10
la 27.06.2021, 17:37
O minunatie!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking