Desert tarta rustica cu nutella si cirese

Postat de sufletista in Dulciuri
16 Iul 2017 | 1687 vizualizari
Desert tarta rustica cu nutella si cirese

Ingrediente

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 20 g drojdie
  • 2 linguri untura
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • Umplutura
  • 400 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri nutella
  • 250 g cirese
  • 100 g mango
  • uns
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare

Intr-un bol, cernem faina, adaugam zaharul, sarea,coaja de lamaie si amestecam bine, facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, untura, esenta, oul batut, amestecam, adaugand treptat laptele caldut pana ce rezulta o coca omogena si care nu se lipeste de maini. Acoperim si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul.

Umplutura-intr-un bol batem ouale cu branza, nutella.

Intindem aluatul intr-o foaie rotunda, asezam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam in mijloc umplutura, inchidem marginile, aducandu-le spre centru, adaugam ciresele fara samburi, bucati de mango.

Lasam sa se odihneasca 10 min, dupa care ungem cu oul batut cu zaharul.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta rustica cu nutella si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert cozonaci moldovenesti

Postat de RODIMUR

Desert cozonaci moldovenesti

Aluatul Se pune făina în vasul pentru frământat, iar în mijlocul ei, se pune drojdia, o ceșcuță de zahăr tos fin și puțin lapte cald. Se amestecă drojdia cu...

Citeste continuarea

CLĂTITE BĂNĂȚENE

Postat de panacris

CLĂTITE BĂNĂȚENE

Ouăle se bat energic cu un praf de sare, adăugându-se concomitent apa minerală și făina, până ce se obține un aluat fluid, de consitența smântânei lichide, ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2017, 10:59
Ce faina e!
la 16.07.2017, 11:42
la 16.07.2017, 11:42
la 16.07.2017, 12:00
Imi place rustica asta...
la 16.07.2017, 12:07

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking