Desert tarta rustica cu nutella si cirese

Postat de sufletista in Dulciuri
16 Iul 2017 | 1677 vizualizari
Desert tarta rustica cu nutella si cirese

Ingrediente

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 20 g drojdie
  • 2 linguri untura
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • Umplutura
  • 400 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri nutella
  • 250 g cirese
  • 100 g mango
  • uns
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare

Intr-un bol, cernem faina, adaugam zaharul, sarea,coaja de lamaie si amestecam bine, facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, untura, esenta, oul batut, amestecam, adaugand treptat laptele caldut pana ce rezulta o coca omogena si care nu se lipeste de maini. Acoperim si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul.

Umplutura-intr-un bol batem ouale cu branza, nutella.

Intindem aluatul intr-o foaie rotunda, asezam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam in mijloc umplutura, inchidem marginile, aducandu-le spre centru, adaugam ciresele fara samburi, bucati de mango.

Lasam sa se odihneasca 10 min, dupa care ungem cu oul batut cu zaharul.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta rustica cu nutella si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti cu miere

Postat de CameliaComan

Biscuiti cu miere

Intr-un bol punem untul usor topit si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, 1-2 lingurite de miere, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand...

Citeste continuarea

Cornuri cu gem si miez de nuca

Postat de Ina

Cornuri cu gem si miez de nuca

Punem ingredientele pentru aluat  in masina de paine, pe program de framantat si dospit. Pregatim umplutura, amestecand gemul de prune cu miezul de nuca prajit si maruntit  si cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2017, 10:59
Ce faina e!
la 16.07.2017, 11:42
la 16.07.2017, 11:42
la 16.07.2017, 12:00
Imi place rustica asta...
la 16.07.2017, 12:07

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking