Desert zebra-pandispan cu nectarine

Postat de amalia01 in Prajituri
31 Iul 2020 | 2827 vizualizari
Desert zebra-pandispan cu nectarine

Prăjiturile cu fructe sunt slăbiciunea mea. Așa încât, toată vara improvizez...

Rețete de vară

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 4 lg de zahăr
  • 4 lg de faină
  • 4 lg de ulei
  • un praf de sare
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 2 lg de cacao
  • 1 praf de copt
  • 2 lg fulgi de migdale
  • 3 nectarine

Mod de preparare

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând continuu. Adaugi uleiul în același fel . Presari făina în ploaie și amesteci ușor cu o spatulă. Adaugi praful de copt si torni jumătate din compoziție în tava cu hârtie de copt. In cealaltă jumătate adaugi cacaoa și torni peste blatul galben, apoi așezi feliile de nectarine și presari fulgii de migdale.
Coci în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru cca 40 de minute. Verifici cu scobitoarea pentru mai multă siguranță.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert zebra-pandispan cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zahar

Aluatul: Untul de la temperatura camerei, il mixati cu indulcitorul. Adaugati cate un ou, mixati dupa fiecare. Incorporati laptele. Cerneti faina cu pudra de rascove si praful de copt, apoi le...

Citeste continuarea

Tarta cu pere si aluat sfaramicios

Postat de mirela0911

Tarta cu pere si aluat sfaramicios

Blatul: Intr-un bol se pune faina, praful de sare, zaharul si praful de copt. Se omogenizeaza, apoi se adauga untul taiat cubulete si ouale batute bine. Se amesteca bine toate apoi se framanta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.07.2020, 09:54
Buna!
la 31.07.2020, 14:09
Buna
la 31.07.2020, 14:30
la 01.08.2020, 20:06

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking