Ingrediente
- maruntaie(eu am folosit limba,inima,ficat si plaman)
- 1,300 kg carne tocata amestec
- 2 legaturi ceapa verde
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 6 oua fierte tari de pun in drob+9 oua de pus in compozitie+4,5 oua pentru uns deasupra
- vegeta
- piper
Mod de preparare
Marubtaiele se spala bine si se pun la fiert in apa(ficatul si plamanul se pun mai tarziu ca fierb mai repede)cu vegeta si piper.
cand sunt fiarte ,se scurge apa ramasa si se lasa la racit.
cand s-au racit se dau pe masina de tocat.
ceapa se spala,se toaca marunt.
patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt.
verdeata tocata,maruntaiele si carnea tocata se amesteca toate,se pune vegeta,piper si 8,9 oua ca sa lege bine compozitia.
in tavi ca pentru chec se aseaza hartie de copt,si se pune compozitie.
intr-o tava se pune pe un sfer compozitie,apoi oua fierte tari pe lung,apoi acoperi iar cu compozitie(eu am facut 2 tavi de drob simplu si una cu oua fierte)
se bat vreo 4 oua si se ung e drobul.
se dau tavile in cuptorul incins pana ce acesta e facut.(cam 1 ora si 15 sau mai mult depinde cat de gros e drobul).
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ou si fara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|