Ingrediente
- organe de la un ied
- 0.500 g carne ied
- 5 legaturi marar
- 3 legaturi patrunjel
- 5 legaturi ceapa verde
- 2 legaturi usturoi verde
- 4 oua
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Organele de ied le spalam bine bine dupa care le punem la fiert si tot aici adaugam si bucata de carne.
Dupa ce s-au fiart lasam organele sa se scurga bine de apa dupa care le dam prin masina de tocat sau le taiem cubulete (eu prefer sa le dau prin masina de tocat-asa imi plac).
Curatam ceapa ,o spalam si o taiem ...la fel procedam si cu usturoiul,mararul si patrunjelul.
Toate verdeturile le punem intr-o tigaie cu ulei bine incins ,le calim dupa care amestecam cu carnea si organele tocate.Adaugam si sare ,pipier si cimbru dupa care punem intr-o tava unsa cu ulei,eu am facut in dry cooker.
Dupa 45-50 min dupa ce este gata scoatem tava si lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit este gata pt servit.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|