Fasole pastai cu inima de vita

Postat de gurita_ta2005 in Vita
23 Iul 2013 | 5066 vizualizari
Fasole pastai cu inima de vita

A iesit extraordinar de buna...yammy mai vreau

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole pastai subtire
  • 300 g inima de vita
  • 50 ml vin alb
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • curcuma/boia dulce/sare/cimbru
  • frunze de ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 4-5 pahare de apa

Mod de preparare

Ceapa se curata de coaja si se taie marunt.

Se pune intr-o craticioara impreuna cu uleiul si curcuma,se lasa cateva minute pana se inmoaie putin,se adauga inima de vita curatata de pielite si taiata cubulete.

Se stinge cu vinul alb,adaugam fasolea curata,spalata si rupta in doua(daca sunt prea mari pastaile,daca nu- se pun intregi).Se adauga condimentele si 2 pahare de apa.

Se acopera cu capacul si se lasa la foc potrivit.Cand scade zeama se mai completeaza cu apa pana se face carnita.Se adauga si frunzele de ceapa verde taiate si usturoiul pisat.

Cand e gata se adauga marar tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu inima de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

RETETA MUSACA DE VINETE - RETETA VIDEO

Postat de bucatarie_marocana

RETETA MUSACA DE VINETE - RETETA VIDEO

etapa1 -prajim vinetele in uleiul incins(mai adaugam ulei daca e nevoie) -scoatem vinetele pe un servetel de hartie -continuam pana cand terminam toata cantitatea de vinete...

Citeste continuarea

Friptura de vita in sos de vin rosu

Postat de Jymy

Friptura de vita in sos de vin rosu

Se taie carnea cuburi. Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor. Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2013, 20:00
Dau dulceata, dai pastai?
la 23.07.2013, 20:01
Inima nu maninc...dar pastai da!!!
la 23.07.2013, 20:01
la 23.07.2013, 20:02
merisor cum sa nu,de mure vreau)
la 23.07.2013, 20:02
bai caro,cum sa nu manancipapa ca e buna

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking