Fluturasi dulci din aluat cu caramel (de post)

Postat de rhapsody in Dulciuri
24 Mar 2015 | 7583 vizualizari

Aluatul cu caramel l-am testat mai demult sub forma de melci si de placinta, cum au avut mare succes m-am gandit sa-l refac, de data aceasta ceva mai pigmentat. :D Trebuie sa va zic ca n-am respectat nici o regula care se aplica aluatului dospit, am folosit drojdia luata direct de la frigider, am folosit faina obisnuita si necernuta, am invartit in aluat cu o lingura si nu l-am framantat manual decat dupa ce a dospit si atunci doar cateva secunde, nu l-am acoperit pentru a dospi si dupa ce am format fluturii nu i-am lasat la dospit ci i-am bagat direct in cuptor. Rezultatul? Un aluat uimitor, moale si fraged. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 24.03.2015, 15:13
la 24.03.2015, 15:20
Hi,ce frumușei!
la 24.03.2015, 19:26
ce dragalasi sunt!
la 24.03.2015, 20:40
Minunati,Alina!
la 24.03.2015, 21:06
Minunati!
la 25.03.2015, 00:28
la 25.03.2015, 01:35
la 25.03.2015, 07:55
Deliciosi!
la 25.03.2015, 08:27
minunati
la 25.03.2015, 09:01
Salivez cand ma uit la fluturasii tai.
la 25.03.2015, 11:36
m-ai spart!!! O frumusete!
la 25.03.2015, 12:32
Foarte fain arata!
la 25.03.2015, 15:14
sa trimiti si la mine niste fluturasi de-astia
la 25.03.2015, 16:57
la 27.03.2015, 10:57
sunt incantata de reteta. Si frumoasa si buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking