Fluturasi dulci din aluat cu caramel (de post)
Postat de rhapsody in Dulciuri 24 Mar 2015 | 7583 vizualizari
Aluatul cu caramel l-am testat mai demult sub forma de melci si de placinta, cum au avut mare succes m-am gandit sa-l refac, de data aceasta ceva mai pigmentat. :D
Trebuie sa va zic ca n-am respectat nici o regula care se aplica aluatului dospit, am folosit drojdia luata direct de la frigider, am folosit faina obisnuita si necernuta, am invartit in aluat cu o lingura si nu l-am framantat manual decat dupa ce a dospit si atunci doar cateva secunde, nu l-am acoperit pentru a dospi si dupa ce am format fluturii nu i-am lasat la dospit ci i-am bagat direct in cuptor. Rezultatul? Un aluat uimitor, moale si fraged. :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 24.03.2015, 15:20
Hi,ce frumușei!
la 24.03.2015, 19:26
ce dragalasi sunt!
la 24.03.2015, 20:40
Minunati,Alina!
la 24.03.2015, 21:06
Minunati!
la 25.03.2015, 07:55
Deliciosi!
la 25.03.2015, 08:27
minunati
la 25.03.2015, 09:01
Salivez cand ma uit la fluturasii tai.
la 25.03.2015, 11:36
m-ai spart!!! O frumusete!
la 25.03.2015, 12:32
Foarte fain arata!
la 25.03.2015, 15:14
sa trimiti si la mine niste fluturasi de-astia
la 27.03.2015, 10:57
sunt incantata de reteta. Si frumoasa si buna
COMENTEAZA