Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

Postat de Maria24 in Dulciuri
18 Sep 2014 | 2516 vizualizari
Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

Sunt foarte bune!

Ingrediente

  • 112 g faina de ovaz
  • 4 lgte zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 lgta praf copt
  • 2 lg ulei
  • esenta vanilie
  • lapte cat sa iasa compozitia manevrabila (eu am pus lapte de cocos, dar voi puteti pune de care doriti)
  • Mix zahar + scortisoara:
  • 3 lgte zahar
  • 1 lgta scortisoara

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (puneti cate putin lapte pana compozitia devine compacta). Se amesteca bine si se lasa cateva minute. Intre timp se amesteca zaharul cu scortisoara pentru ca, ulterior, sa se tavaleasca fursecurile prin acest amestec.

Dupa ce au trecut cateva minute se formeaza bilute din compozitie (eu le-am facut cam mari, din cauza aceasta mi-au iesit putine, dar voi puteti sa le faceti mai mici) apoi se tavalesc prin mixul de zahar si scortisoara.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 10 minute in cuptorul preincalzit la 190 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din ovaz Snickerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornuri fragede cu mere (de post)

Postat de rocsi_1612

Cornuri fragede cu mere (de post)

Mai intai pregatim umplutura: Spalam merele, le decojim si le dam pe razatoarea mare. Intr-o cratita punem uleiul, merele stoarse de suc (iar sucul il bem noi ca doar este sanatos), zaharul...

Citeste continuarea

Desert cozonac cu gem, de post

Postat de Reli_B

Desert cozonac cu gem, de post

Preparam maiaua din 150 ml apa minerala calduta, 1 lgt zahar, 2-3 lg faina alba si drojdia proaspata. Amestecam toate bine apoi le lasam deoparte pana se activeaza drojdia.   Intr-un bol...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2014, 21:50
Bine ai venit!
la 19.09.2014, 09:15
la 19.09.2014, 09:40
la 19.09.2014, 10:20
Multumesc! Bine v-am gasit!
la 19.09.2014, 10:21

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking