Ingrediente
- 320 g albusuri
- 350 g zahar
- 1 lingurita amidon Dr.Oetker
- 2 linguri faina
- 200 g nuca macinata
- 2 linguri cacao
- un praf de sare
- Finetti pentru umplut
Mod de preparare
Scoatem albusurile d ela congelator si le lasam sa se dezghete, apoi le punem intr-un castron, adaugam un praf de sare si mixam bine pana obtinem o spuma tare. Adaugam zaharul, treptat, mixam bine pana obtinem o bezea tare, adaugam si amidonul si mai mixam inca 5 min. Apoi cernem faina, cacaoa, adaugam si nuca macinata si cu ajutorul unei spatule omogenizam, cu miscari lente de jos in sus. Cuptorul trebuie sa fie incins bine, apoi reducem focul la mediu spre mic. Asezam in tava de la aragaz folia de silicon, intr-un posh punem compozitia si formam ''priconucile''. Dam tava la cuptor pentru cca 30-35 min. Le scoatem din cuptor , le dezlipim de pe coala de silicon si le lasam sa se raceasca, apoi le umplem cu finetti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ''priconuci''" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
|