Gratar din piept de pui cu legume la tigaie

Postat de Valclaudia in Pui
29 Iul 2013 | 7401 vizualizari
Gratar din piept de pui cu legume la tigaie

delicioasa combinatia de legume cu fistic ;)

Ingrediente

  • 2 buc. piept de pui
  • 200 gr. fasole verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel potrivit ca marime
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • fistic sarat si prajit (cca 50 gr. miez)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Spalam legumele, le taiem dupa preferinta.

Fasolea o fierbem separat timp de 10 min. in putina apa cu sare. O lasam apoi la scurs.

Spalam pieptul de pui si il taiem felii subtiri. Condimentam carnea cu sare si piper,apoi o prajim intr-o tigaie tip grill,pe ambele parti pana capata aspect de gratar.

Intr-o tigaie separata calim usturoiul 30 se secunde in ulei,apoi adaugam dovlecelul si ardeiul, le calim impreuna pana scade zeama lasata. Adaugam fasolea scursa iar la final fisticul tocat marunt.

Servim impreuna cu pieptul de pui.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din piept de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui in sos de bere

Postat de mirela0911

Pulpe de pui in sos de bere

Se spala pulpele de pui si se curata. Se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun intr-un bol incapator. Intr-un bol se pune uleiul, sarea, piperul, boiaua, ghimbirul si condimentele pentru pui....

Citeste continuarea

Pui cu mamaliguta si spanac

Postat de simona72

Pui cu mamaliguta si spanac

Intr-un castron punem sosul de rosii, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, oregano si ulei de masline. Amestecam compozitia si punem pulpele spalate in sos. lasam 10-15 minute la frigider....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2013, 20:40
bun gratarekul
la 29.07.2013, 20:41
Pieptul la gratar este preferatul meu
la 29.07.2013, 20:44
Maaaaai ce bunatati
la 29.07.2013, 21:03
Ce bine mi-ar prinde acum un asa meniu
la 29.07.2013, 21:32

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking