Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de AdrianUdrea in Multicooking
21 Apr 2019 | 7850 vizualizari
Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat multicookerul sa o pregatim fara prea multe griji. Si a iesit tare gustoasa!

Ingrediente

  • 1 kg afumatura de porc(coaste și fleica)
  • 500 g cartofi albi
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei copti(congelati)
  • 250 g pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • sare si piper
  • cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • boia de ardei iute si dulce
  • putin chimen macinat
  • 3-4 frunze de busuioc verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam toate legumele si le tocam cuburi, respectiv rondele.

Portionam carnea in bucati mai mici.

Pornim Multicookerul Crock-Pot Express pe programul Brown/Saute, pentru 15 minute, temperatura High.

Adaugam uleiul, il lasam sa se incinga si rumenim usor bucatile de carne, pe toate partile.

Adaugam pe rand: ceapa, o lasam sa se patrunda, apoi radacinoasele si le amestecam bine sa se patrunda si acestea.

Dupa expirarea timpului adaugam pasta de rosii, usturoiul presat, cartofii, apa, condimentele, frunze rupte de busuioc si amestecam bine toate ingredientele.

Asezam capacul multicookerului cu supapa pe pozitia inchis.

Setam programul Meat/Stew pentru 35 de minute.

Dupa expirarea programului, multicookerul trece automat pe functia de mentinere la cald a preparatului.

Servim mancarea de cartofi cu afumatura de porc presarata cu patrunjel verde, alaturi de muraturi si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii. Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii. Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt,...

Citeste continuarea

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si  cca doi litri de apa.  Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2019, 21:04
Gateste de rupe multicookerul asta
la 21.04.2019, 21:04
Si castravetii arata bine ))
la 21.04.2019, 21:09
Mmm, ce pofta mi-ai facut cu aceasta mancare!
la 21.04.2019, 21:12
buna buna
la 21.04.2019, 21:19
Doua portii de afumatura....

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking