Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de AdrianUdrea in Multicooking
21 Apr 2019 | 7987 vizualizari
Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat multicookerul sa o pregatim fara prea multe griji. Si a iesit tare gustoasa!

Ingrediente

  • 1 kg afumatura de porc(coaste și fleica)
  • 500 g cartofi albi
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei copti(congelati)
  • 250 g pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • sare si piper
  • cimbru
  • 2 catei de usturoi
  • boia de ardei iute si dulce
  • putin chimen macinat
  • 3-4 frunze de busuioc verde
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Curatam toate legumele si le tocam cuburi, respectiv rondele.

Portionam carnea in bucati mai mici.

Pornim Multicookerul Crock-Pot Express pe programul Brown/Saute, pentru 15 minute, temperatura High.

Adaugam uleiul, il lasam sa se incinga si rumenim usor bucatile de carne, pe toate partile.

Adaugam pe rand: ceapa, o lasam sa se patrunda, apoi radacinoasele si le amestecam bine sa se patrunda si acestea.

Dupa expirarea timpului adaugam pasta de rosii, usturoiul presat, cartofii, apa, condimentele, frunze rupte de busuioc si amestecam bine toate ingredientele.

Asezam capacul multicookerului cu supapa pe pozitia inchis.

Setam programul Meat/Stew pentru 35 de minute.

Dupa expirarea programului, multicookerul trece automat pe functia de mentinere la cald a preparatului.

Servim mancarea de cartofi cu afumatura de porc presarata cu patrunjel verde, alaturi de muraturi si branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina

Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pestele se curata de solzi si mate si se portioneaza rondele (coada si capul le pastram pentru ciorba).  Spalam ceapa si o tocam  marunt. Daca folosim rosii proaspete le vom spara si...

Citeste continuarea

Pate de ficat pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Pate de ficat pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ficatul de pasare se spala si se curata de pielite, etc. Ceapa si usturoiul se spala. Pentru marinada, se foloseste cate o legatura din fiecare, restul pentru gatit. Intr-un vas se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2019, 21:04
Gateste de rupe multicookerul asta
la 21.04.2019, 21:04
Si castravetii arata bine ))
la 21.04.2019, 21:09
Mmm, ce pofta mi-ai facut cu aceasta mancare!
la 21.04.2019, 21:12
buna buna
la 21.04.2019, 21:19
Doua portii de afumatura....

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking