Fasole batuta
Postat de eumimi
Mai intai alegem boabele de fasole, le lasa cateva ore la inmuiat sau chiar peste noapte. Punem la fiert fasolea si o lasam sa dea in clocot. Schimbam apa fasolei si o punem din nou la...
Citeste continuareaPostat de eumimi
Mai intai alegem boabele de fasole, le lasa cateva ore la inmuiat sau chiar peste noapte. Punem la fiert fasolea si o lasam sa dea in clocot. Schimbam apa fasolei si o punem din nou la...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Cartofii curatati si spalati ii taiem felii pe lung saram si piperam putin. Ueiul il incalzim bine intr-un ceaunel de tuci,sau cratita in care fierbem sarmalele, adaugam cartofii si-i...
Citeste continuareaPostat de katty
Taiem morcovul semirondele, ardeiul gras cubulete si ceapa fin. Intr-o cratita punem la calit legumele in uleiul incins. Cand legumele s-au inmuiat, adaugam fasolea verde, apoi acoperim cu apa...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Spalati cartofii, ii puneti intr-o oala cu apa la fiert. Cand sunt patrunsi, ii scoateti pe o farfurie, ii lasati sa se racoreasca. Desfaceti cutiile cu ciuperci, le spalati in 2-3 ape si le...
Citeste continuareaPostat de katty
Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem in bucati mari. Feliem usturoiul. Punem la foc o oala in care punem uleiul de masline. Cand acesta se incinta punem usturoiul, iar dupa ce acesta...
Citeste continuareaPostat de katty
Trecem ciupercile printr-un jet de apa rece si le scurgem bine. Rupem piciorusele si le taiem marunt. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei de masline si calim ciupercile tocate impreuna cu putina...
Citeste continuareaPostat de katty
Daca nu aveti fasole gata fiarta, spalati fasolea, o puneti la inmuiat in apa rece cateva ore, apoi o puneti la fiert intr-o oala sub presiune. Scurgeti fasolea si o lasati sa se raceasca. Punem...
Citeste continuareaPostat de MonicaGR
Conopida se taie in buchetele si se opareste 5 minute in apa fierbinte cu un praf de sare. Cepele se taie solzisori si se calesc in uleiul incins. Adaugam ardeiul kapia tocat marunt si...
Citeste continuareaPostat de robert_badica
Într-un vas se cerne făina. Se adaugă sarea, zahărul vanilat şi zahărul tos. Se pune şi amidonul. Se amestecă bine cu un tel. Apa carbogazoasă se adaugă uşor-uşor, astfel...
Citeste continuareaPostat de gaby_d
Ardeii kapia ii coci, la foc sau la cuptor. Ii cureti si le detasezi cotoarele. Ii desfaci in fasii subtiri, pe care le tai apoi in doua. Rosiile le oparesti pentru cateva secunde, apoi...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|