Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne
8 Mai 2019 | 1161 vizualizari
Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri

"Retete pentru mese in familie"

Ingrediente

  • 1 conserva (400 grame) naut
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • 100 grame chorizo
  • 4 oua
  • 300 grame orzo
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • ulei de masline extra virgin

Mod de preparare

Orzo se fierbe confrom instructiunilor de pe ambalaj. 

Mararul se toaca, usturoiul se piseaza. 

Se indeparteaza invelisul carnatului si se taie felii care se prajesc 10 minute, in putin ulei, pana devin crocante. Se tranfera pe prosoape de hartie. 

In uleiul ramas, se prajesc ouale in functie de preferinte. Se transfera pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se adauga orzo, nautul, chorizo, catelul de usturoi pisat, jumatate din cantitatea de marar, putin ulei de masline extra virgin si sare si se amesteca usor. Se lasa 1 minut. 

Se serveste cu ouale prajite si restul de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinte cu carne si carnati

Postat de simona72

Placinte cu carne si carnati

Pentru aluat: am folosit un robot de bucatarie. Se pune in bolul robotului untul rece taiat cubulete, untura, sarea si faina. Se mixeaza cateva secunde, pana aluatul capata consistenta nisipoasa....

Citeste continuarea

Rulada de carne tocata cu legume

Postat de Alina26

Rulada de carne tocata cu legume

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte. 2.Intr-o tigaie am incins uleiul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2019, 23:13
la 08.05.2019, 23:28
la 09.05.2019, 04:59
la 10.05.2019, 09:23
Cred ca mi-ar placea!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking