Ingrediente
- 1 conserva (400 grame) naut
- ulei de masline
- sare/piper
- 100 grame chorizo
- 4 oua
- 300 grame orzo
- 1 catel usturoi
- 1/2 legatura marar
- ulei de masline extra virgin
Mod de preparare
Orzo se fierbe confrom instructiunilor de pe ambalaj.
Mararul se toaca, usturoiul se piseaza.
Se indeparteaza invelisul carnatului si se taie felii care se prajesc 10 minute, in putin ulei, pana devin crocante. Se tranfera pe prosoape de hartie.
In uleiul ramas, se prajesc ouale in functie de preferinte. Se transfera pe o farfurie.
In aceeasi tigaie, se adauga orzo, nautul, chorizo, catelul de usturoi pisat, jumatate din cantitatea de marar, putin ulei de masline extra virgin si sare si se amesteca usor. Se lasa 1 minut.
Se serveste cu ouale prajite si restul de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|