Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
18 Aug 2010 | 13598 vizualizari

Sunt grozav de bune..................numai ca George le-a mancat ca atare iar eu stropite cu sos.

Inapoi la reteta

Comentarii (54)

la 18.08.2010, 22:43
Ce dragutze sunt! Merg bine ca aperitive....in loc de oua umplute5 furcu
la 18.08.2010, 22:56
Grozave!!! Si-s muult mai rapide decat varianta mea. Eu fac invelite in pulpa de porc si se fac mai greu.
la 18.08.2010, 23:07
super arata
la 18.08.2010, 23:24
ce bunatati..
la 19.08.2010, 00:00
ce interesant ,arata foarte bine
la 19.08.2010, 00:04
Vai ce minunatie, zici ca-s desenate nota maxima si aici ca si la toate retetele tale
la 19.08.2010, 00:38
ma omorati cu retetele voastre....
la 19.08.2010, 05:54
Ce bine arata! Vin sa fur vreo 2, ca oricum dormi acumSalvez reteta, ca-mi plac
la 19.08.2010, 07:32
5 furculite , desi e cald arata bine asa imbracate
la 19.08.2010, 08:10
Da,Corina merg tare bine ca aperitive mai ales cand trebuie facut ceva repede............
la 19.08.2010, 08:11
Gaby si eu fac in pulpa de porc dar intradevar parca sunt mai migaloase.............
la 19.08.2010, 08:11
Multumesc de vizita si comentariu Dia.............
la 19.08.2010, 08:11
Pup,Izulika............
la 19.08.2010, 08:12
Multumesc,Gina............
la 19.08.2010, 08:12
Multumesc Sylvia.............draguta ca intotdeauna............

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking