Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco

Postat de babi5 in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2014 | 5594 vizualizari
Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco

Si daca vine Mosul am zis sa-l intimpinam cu pasteturi( bunatati) Asa ca am decis sa prepar. si citeva oua umplute, de obicei pe perioada de vara nu le pregatesc fiindca sunt sensibile la caldura.Am folosit pateu bucegi si telemea Delaco.

Ingrediente

  • 30 oua
  • 1 cutie (250 gr) pateu Bucegi
  • 150 gr telemea Delaco
  • 500 gr maioneza
  • frunze patrunjel ( pentru decor)
  • 1/2 gogosar rosu ( pentru decor)
  • sare
  • piper alb
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Ouale se spala bine, apoi le punem la fiert cu putina sare si 1 lingura otet (se decojesc mai bine) lasam sa fiarba 15 minute, apoi le punem in apa rece si le lasam 5 minute. Le decojim, le taiem in doua, scoatem galbenusurile si jumatatile de ou le asezam pe o tava.

Galbenusurile le pasam bine cu o furculita, adaugam pateul, telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri mici, mai adaugam 250 gr maioneza, putin piper alb si amestecam bine cu mixerul.

Cu compozitia obtinuta umplem ouale, le asezam cu umplutura in jos (sa nu se oxideze) apoi ornam cu restul de maioneza, frunze de patrunjel si gogosar.

Sunt bune, un aperitiv delicios. Sa va fie de folos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta cu brinza si spanac

Postat de simona72

Tarta cu brinza si spanac

Pregatim aluatul, pe care eu l-am facut la robot, am pus faina si sarea in vasul robotului, am adaugat untul rece taiat cubulete si le-am mixat pina au devenit nisipoase(citeva secunde, maxim...

Citeste continuarea

Oua vopsite

Postat de katty

Oua vopsite

Inainte de a ne apuca de vopsit scoatem ouale din frigider pentru ca acestea sa ajunga la temperatura camerei, le spalam cu un burete cu detergent de vase pentru a le degresa, apoi le limpezim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2014, 17:02
Buine
la 05.12.2014, 17:05
Adele multumesc
la 05.12.2014, 17:09
N-am mai făcut ouă umplute de nu mai tin minte!
la 05.12.2014, 17:20
Sunt tare bune Babi, o sa fie foarte incantat Mosul
Vorba lui Buni, nu am mai facut nici eu de o gramada de timp - de obicei le fac pentru masa de Revelion
la 05.12.2014, 17:22

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking