Oua vopsite natural
Postat de Sabina in Aperitive / Garnituri 21 Apr 2011 | 14963 vizualizari
Anul trecut am experimentat vopsirea oualelor rosii cu foite de ceapa si a fost o neasteptata reusita. Anul acesta am vopsit si oua galbene, tot fara vopsea de oua ...folosind tumeric. O sa ma intrebati ce-i tumericul? Ei bine, este o planta, din a carei radacina se obtine un condiment de culoare galben, originar din regiunea indo-malaeziana. Condimentul se gaseste si la noi usor, in magazinele naturiste, tip plafar.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 21.04.2011, 23:38
Superbe si naturale Sabina! Felicitari pentru idee
Paste Fericit!
la 21.04.2011, 23:38
bine ai revenit, ti-am simtit lipsa!
la 21.04.2011, 23:41
deosebit
la 22.04.2011, 07:32
RuxyRux, nu e ideea mea, am gasit-o bineinteles pe net. Vroiam neaparat sa nu folosesc vopseaua clasica. Paste fericit!!!!
la 22.04.2011, 07:33
Bucataras, bine v-am regasit. Stii cum e cu lipsa timpului ...
la 22.04.2011, 09:16
interesant! e bine de stiut!
Paste Fericit!
la 22.04.2011, 10:09
Foarte frumoase! Paste fericit!
la 22.04.2011, 10:20
paste fericit
la 22.04.2011, 11:08
minunate sunt! Sarbatori luminate sa ai!
la 22.04.2011, 11:41
Super arata, Sabina. Dar pe cele rosii cum le-ai facut?
la 22.04.2011, 13:07
Brandusa, pentru cele rosii am folosit foite de ceapa rosie. Este cam acelasi procedeu, doar ca trebuie sa fiarba mai mult foitele impreuna cu apa.
la 22.04.2011, 13:07
Paste fericit tuturor!
COMENTEAZA