Pâine(plăcintă) cu dovleac și mălai

Postat de Ade200 in Aperitive / Garnituri
10 Ian 2014 | 4670 vizualizari
Pâine(plăcintă) cu dovleac și mălai

Am văzut o rețetă de acest gen pe Paprika si am făcut-o și eu. Mi-a plăcut.

Ingrediente

  • 400 g faină albă obișnuită
  • 100 g de mălai sare
  • 4 lingurițe de praf de copt
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 750 g de dovleac butternut/plăcintar
  • 1 măr
  • 2 ardei iuți
  • 500 ml de lapte bătut/iaurt
  • 100 ml lapte dulce
  • 4 ouă
  • 4 linguri de miere
  • 50 g de unt topit

Mod de preparare

Amestecăm ingredientele uscate și, separat, pe cele umede. Le punem împreună și omogenizăm, apoi adaugăm, ardeii iuți tăiați mic, dovleacul tăiat cubulețe și mărul cubulețe. Amestecăm și turnăm în tava cu hârtie de copt. Nivelăm. Iese un aluat moale ca de chec.

E un amestec interesant de dulce-sărat.

Coacem în cuptor preîncălzit 40-50 de minute(proba scobitorii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine(plăcintă) cu dovleac și mălai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada aperitiv cu crema de branza, struguri si nuci

Postat de simona72

Rulada aperitiv cu crema de branza, struguri si nuci

Pentru blat: se mixeaza albusurile impreuna cu sarea pana se formeaza o bezea. Se adauga in fir subtire uleiul in timp ce mixam. Faina se amesteca cu praful de copt si putin piper alb macinat...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Postat de rocsi_1612

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Aluatul: Puneti intr-un bol untul rece, taiat cubulete. Adaugati oul, sare, apoi faina, treptat. Incepeti si framantati cu mana, pana obtineti un aluat omogen.  Daca mai este nevoie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2014, 11:29
ce fain arata
la 10.01.2014, 11:41
la 10.01.2014, 12:21
cred ca-i tare bun, dar eu percep ca pe o placinta
la 10.01.2014, 14:00
la 10.01.2014, 16:39
interesant

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking