Ingrediente
- o jumatate de panettone
- Crema:
- 600 ml. lapte
- 2 oua
- 100 g. unt
- 2 linguri amidon
- 2 linguri zahar
- 50 g.unt pentru uns forma,
Mod de preparare
Pentru inceput se ia o forma de sticla termorezistenta si se unge cu unt.
Panettonele se taie felii si se aseaza in forma.
Crema:
Cele doua oua se mixeaza cu zaharul.
Se adauga amidonul si laptele mixand in continuare.
Intregul continut se toarna iintr-o cartita si se pune pe foc.
Se fierbe la foc mic pana se ingroase.
Se stinge focul ,se adauga untul mestecand vartos.
Crema se toarna peste feliile de panettone si se da la cuptorul,care a fost preincalzit la 170 grade.Se tine in cuptor 15-20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone pudding cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|