Panettone pudding cu vanilie

Postat de Bunica in Prajituri
11 Ian 2014 | 15788 vizualizari
Panettone pudding cu vanilie

Aveam un panettone si nu stiam ce sa fac cu el,ca nu-mi place sa-l consum simplu.Am strigat dupa ajutor:))pe Bucataras si dragii mei bucatarasi au raspuns ca de fiecare data cu solutii.

Ingrediente

  • o jumatate de panettone
  • Crema:
  • 600 ml. lapte
  • 2 oua
  • 100 g. unt
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri zahar
  • 50 g.unt pentru uns forma,

Mod de preparare

Pentru inceput se ia o forma de sticla termorezistenta si se unge cu unt.

Panettonele se taie felii si se aseaza in forma.

Crema:

Cele doua oua se mixeaza cu zaharul.

Se adauga amidonul si laptele mixand in continuare.

Intregul continut se toarna iintr-o cartita si se pune pe foc.

Se fierbe la foc mic pana se ingroase.

Se stinge focul ,se adauga untul mestecand vartos.

Crema se toarna peste feliile de panettone si se da la cuptorul,care a fost preincalzit la 170 grade.Se tine in cuptor 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone pudding cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert cobbler cu nectarine si afine

Postat de Bucataras

Desert cobbler cu nectarine si afine

Pune cuptorul la incalzit la 180 grade C. Unge tava cu unt si pune fructele taiate (unde e cazul), stropeste-le cu zeama de lamaie si adauga zahar, amidon si vanilia, apoi amesteca-le. ...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu lamaie a la Gaby_D

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura cu lamaie a la Gaby_D

Blat : Albusurile cu un praf de sare se mixeaza bine, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea ferma. Separat galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza, apoi se adauga si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2014, 19:36
la 11.01.2014, 19:38
Bun desert ai facut!
Ceva in acest gen am vrut sa fac si eu cu o parte din cozonac, dar cand sa ma apuc de treaba nu am mai gasit cozonacul )))
la 11.01.2014, 19:39
la 11.01.2014, 19:39
waaa, Buni', ce bun trebuie sa fie!
la 11.01.2014, 19:40

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking