Pasca cu branza dulce si visine

Postat de privatelaura in Prajituri
6 Mai 2013 | 7308 vizualizari
Pasca cu branza dulce si visine

Am incercat o varianta de pasca dulce acrisoara. MI-a placut mult gustul si cu siguranta o voi repeta.

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 150 gr zahar brut
  • 3 oua
  • 50 gr unt topit
  • 1 +1/2 cana lapte dulce
  • 1pliculet praf copt
  • 200 gr visine congelate

Mod de preparare

Am cernut faina intr-un castron si am adaugat praful de copt si jumatate din cantitatea de zahar. Am amestecat un pic cu o lingura.

Ouale le-am batut cu restul de zahar. Am adaugat branza de vaci faramitata peste oua si am amestecat.

Am adaugat untul topit peste faina, apoi compozitia de oua cu branza si am amestecat bine sa se incorporeze toate ingredientele. Am adaugat o cana si jumatate de lapte dulce si am abtinut o compozitie ca o smantana groasa.

Am tapetat o forma de copt cu unt si faina si am turnat compozitia. Deasupra am adaugat visinele.

Am dat la cuptor, la foc mediu, cam 60 minute. Dupa ce s-a rumenit frumos, am scos din cuptor si am lasat la racit!

Am taiat dupa ce s-a racit de tot. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (36)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu cirese si rubarba

Postat de mirela0911

Desert prajitura cu cirese si rubarba

Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi schimba culoarea. Se toarna uleiul si laptele alternativ. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste compozitia lichida. Se...

Citeste continuarea

Desert prajiturele cu ganache de ciocolata alba si sos de portocale

Postat de rocsi_1612

Desert prajiturele cu ganache de ciocolata alba si sos de portocale

Prajiturelele: Intr-un bol mixati galbenusurile cu zaharul. Adaugati untul, mixati, apoi adaugati gemul de caise, laptele si vanilia. Cerneti faina cu cacaua si praful de copt, le incorporati in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2013, 11:08
Mmmm ce-mi place
la 06.05.2013, 11:13
Moaaaaa si cu visine, super!
la 06.05.2013, 11:17
ce buna trebuie sa fie cu visine!
la 06.05.2013, 11:22
delicioasa
la 06.05.2013, 11:23
a iesit buna...imi era pofta si de visine in ea )

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking