Paste colorate cu telemea la cuptor

Postat de panacris in Paste
27 Iul 2012 | 4356 vizualizari
Paste colorate cu telemea la cuptor

Acest fel de mancare se poate consuma la masa de pranz sau cina, cald sau rece dupa preferinta fiecaruia!:)

Ingrediente

  • paste colorate 300g,
  • unt 50 g,
  • telemea de oi 200 g,
  • branza de burduf 100 g,
  • smanatana 300 ml,
  • oua 3 bucati,
  • pesmet
  • cascaval afumat Delaco 50 g.

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare. Se strecoara si se trec rapid sub un jet de apa rece, apoi se amesteca cu smantana, branza de burduf faramitata, telemeaua rasa si ouale, pana se incorporeza toate ingredientele. Amestecul de paste se aseaza intr/o tava termorezistenta, unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasuora se rade cascaval afumat de la Delaco. Pastele se pun la copt, in cuptorul preinics cca. 15 minute, la foc mediu, pana se auresc deasupra.

Se servesc calde sau reci, cu adaos de smantana, ptr. cine are voie:D, dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cus-cus cu legume la gratar

Postat de rhapsody

Cus-cus cu legume la gratar

1. Taie ceapa si morcovul cubulete si pune-le impreuna cu busuiocul, dafinul si sarea  in apa fierbinte. Lasa-le la fiert pentru 3-4 minute. 2.  Adauga cuscusul in apa si lasa sa...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Postat de mirela0911

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. La final, se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga de apa. Ceapa se taie marunt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2012, 19:24
la 27.07.2012, 19:34
mult ai gatit azi
la 27.07.2012, 19:40
la 27.07.2012, 19:46
Bun, imi place telemeaua!
la 27.07.2012, 19:50
cat ai fost de harnica!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking