Fierbeti cartofii întregi. Se curata si se taie in cuburi.
Curatati ceapa si usturoiul si le taiati marunt. Spalati legumele.
Taiati rosiile, dovlecelul si ardeiul in cubulete.
Intr-o tigaie se pune la calit ceapa si usturoiul in uleiul de masline.
Adaugati carnea si reveniti totul cateva minute.
Puneti rosiile, ardeiul, dovlecelul, cimbrul.
Condimentati si lasati sa se evaporeze cca 15-20 minute.
Adaugati apoi cartofii si verdeata tocata, amestecati si lasati sa se raceasca.
Incalziti cuptorul la 200°C.
Puneti 3 foi de brick una peste alta.
Depuneti 1/3 din compozitia cu carne si rulati foile una cate una, intrand bine marginile.
Repetati operatia cu 3 foi si apoi cu celelalte 2 foi ramase. Veti obtine 3 rulouri.
Puneti-le intr-o tava pe o hartie de copt.
Taiati-le in portii (nu le taiati complet numai foile de deasupra si umplutura).
Dati la cuptor pentru 20-25 minutes.
Serviti cu o salata verde sau cu muraturi....
Pofta Buna!!!!