Placinta cu cas de capra si masline

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2014 | 3445 vizualizari
Placinta cu cas de capra si masline

Ingrediente

  • 6 foi de placinta
  • ulei pt uns foile
  • 500g cas de capra
  • 2-3 lg pline smantana
  • 2 oua
  • sare, piper
  • masline negre
  • 300 g iaurt gras
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • sare, piper

Mod de preparare

Se da casul de capra pe razatoarea mare. Se pune smantana, ouale, maslinele taiate  rondele, se condimenteaza cu sare si piper si se omogenizeaza bine.

Foile se ung una cate una, formand doua seturi de cate 3 foi. Se intinde jumatate din compozitia obtinuta pe un set de foi, se ruleaza usor. La fel se procedeaza si cu restul. Se aseaza ruladele obtinute intr-o tava de yena tapetata cu unt.

Iaurtul si smantana se amesteca impreuna cu ouale, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rastoarna peste foile de placinta din tava, acoperind totul. 

Se da la cuptor la 180 de grade pt cca 35-40 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se serveste calda sau rece. In ambele variante este foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas de capra si masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciupercute umplute cu mix de legume

Postat de anuta

Ciupercute umplute cu mix de legume

1.Ciupercilor spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in interiorul palariei cu ulei de masline si un praf de sare ,se aseaza una langa alta,cu scobitura...

Citeste continuarea

Omleta quarto formaggi

Postat de MotanLaOale

Omleta quarto formaggi

Urda si casul se taie cuburi. Cascavalul se rade iar branza de burduf se marunteste. Ouale se bat bine cu piper si cu branza de burduf. Intr-o tigaie se topeste untul si se pun ouale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 19:53
la 19.10.2014, 20:01
Babi
la 19.10.2014, 20:11
ce bine arata
la 19.10.2014, 20:25
la 19.10.2014, 20:34

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking