Placinta cu cas de capra si masline

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2014 | 3461 vizualizari
Placinta cu cas de capra si masline

Ingrediente

  • 6 foi de placinta
  • ulei pt uns foile
  • 500g cas de capra
  • 2-3 lg pline smantana
  • 2 oua
  • sare, piper
  • masline negre
  • 300 g iaurt gras
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • sare, piper

Mod de preparare

Se da casul de capra pe razatoarea mare. Se pune smantana, ouale, maslinele taiate  rondele, se condimenteaza cu sare si piper si se omogenizeaza bine.

Foile se ung una cate una, formand doua seturi de cate 3 foi. Se intinde jumatate din compozitia obtinuta pe un set de foi, se ruleaza usor. La fel se procedeaza si cu restul. Se aseaza ruladele obtinute intr-o tava de yena tapetata cu unt.

Iaurtul si smantana se amesteca impreuna cu ouale, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rastoarna peste foile de placinta din tava, acoperind totul. 

Se da la cuptor la 180 de grade pt cca 35-40 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se serveste calda sau rece. In ambele variante este foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas de capra si masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Trigoane cu branza

Postat de gicuta69

Trigoane cu branza

Lasam aluatul la decongelat  de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate. Punem cate o...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Postat de mirela0911

Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa

Aluatul: Se prepara maiaua din 100 ml lapte caldut, 1 lgt zahar si 2 lg faina. Se adauga drojdia, se amesteca, apoi se lasa la dospit. Faina se cerne, se presara sarea si se adauga uleiul. Dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 19:53
la 19.10.2014, 20:01
Babi
la 19.10.2014, 20:11
ce bine arata
la 19.10.2014, 20:25
la 19.10.2014, 20:34

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking