ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA

Postat de Creatsa in Dulciuri
26 Aug 2014 | 5316 vizualizari
ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA

Din seria ,,Ce face Gaby,face si maimuta" :))) E buna rau(da` putina),mai ales cu putina dulceata de caise si smantana !

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar(eu am pus 4)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • dulceata si smantana pt servit (optional)

Mod de preparare

Am amestecat grisul cu smantana si l-am lasat deoparte 30 de minute.

Branza am pasat-o cateva secunde cu blenderul apoi am amestecat-o cu zaharul vanilat.

Ouale le-am mixat cu un praf de sare si zaharul pana  si-au dublat volumul iar zaharul s-a topit.

Am adaugat peste branza ouale cu zahar,smantana cu grisul si am omogenizat bine.

Am tapetat o tava patrata(24 cm) cu unt apoi am turnat compozitia si am nivelat bine.

Tava am bagat-o in cuptorul preincalzit la foc mic pentru 45 de minute pana s-a aurit usor la suprafata si este bine inchegata.

Daca ti-a placut reteta noastra "ЗАПЕКАНКА -PLACINTA RUSEASCA CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cupcakes cu crema de unt si bezea elvetiana

Postat de Meea

Cupcakes cu crema de unt si bezea elvetiana

   Pregatim briosele: Intr-un bol mixam oul,zaharul,laptele si untul topit pana cand zaharul s-a topit.Adaugam apoi si faina,praful de copt,cocosul si vanilia si amestecam. Punem...

Citeste continuarea

Cheesecake cu jeleu de struguri

Postat de sufletista

Cheesecake cu jeleu de struguri

Maruntim biscuiti cu ajutorul blenderului,peste ei adaugam untul topit si amestecam pana ce biscuiti abosrb untul, Tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara,adaugam biscuiti si cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.08.2014, 17:12
E faina!
la 26.08.2014, 17:12
vreau si eu zapekanka
la 26.08.2014, 17:13
La placinte inainte...:-b d
la 26.08.2014, 17:15
la 26.08.2014, 17:15
Dya

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking