4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Nu puteam sa plec la culcare fara sa va las reteta la placinta asta...nu de alta dar ma gandesc ca poate ati uitat-o:))))
Ingrediente
Mod de preparareOuale intregi se mixeaza pentru cateva secunde cu un praf de sare. Se adauga apoi 5 linguri zahar brut si se continua mixarea pana ouale isi tripleaza volumul si se tin de tel. Branzica de vaci(eu am folosit branzica atunci facuta din lapte de tzara) se pasireaza sau se zdrobeste bine cu furculita. Smantana se amesteca cu grisul si se lasa in asteptare 30 minute. Dupa expirarea timpului, se adauga peste smantana si gris, branza, vanilia si se amesteca bine ingredientele. Se incorporeaza cu ouale mixate. Compozitia se pune intr-o tava unsa bine cu unt, se niveleaza, se presara deasupra inca o lingura de zahar brut si se da la cuptorul incins la 160-170 grade pentru 30 minute, pana compozitia nu mai " tremura" si este rumenita. Lasati sa se raceasca, portionati si serviti cu smantana, miere sau dulceata. Sa va fie de bine!! Daca ti-a placut reteta noastra "Ruseasca lu' Gaby :)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de oanapl
Speli fructele și le lași să se zvânte. Rubarba o curăți de coaja de la suprafață și o tai în bucăți de 1,5-2 cm. Amesteci cu 1 lingură de zahăr și lași deoparte 10-15...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Albusurile se lasa la dezghetat. Visinile se lasa la dezghetat intr-o sita sa se scurga tot siropul. Albusurile se bat tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|