Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker

Postat de panacris in Prajituri
27 Aug 2014 | 5650 vizualizari
Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker

Dacă s-a dat startul la plăcinta rusească, a trebuit să o testez și eu, asta ca să se mărească grupul maimuțelor :D :)) . Super bună! Mulțumesc Ksenya, Gaby, Lavinia și Simona pentru rețete. Am adaptat-o după gustul meu;) Și chiar e puțină :((( Trebuie repetată;) http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-60048.html http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-64488.html http://www.bucataras.ro/retete/placinta-ruseasca-cu-branza-64495.html http://www.bucataras.ro/retete/ruseasca-lu-gaby-64504.html

Ingrediente

  • Brânză cremoasă de vaci 500 ml,
  • Smântână 3 linguri,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Zahăr brun 4 linguri,
  • Gris din grâu 4 linguri,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Coajă de lămâie rasă.
  • Sare iodată un praf,
  • Caise proaspete 3 bucăți.

Mod de preparare

Brânza cremoasă de vaci se amestecă energic cu zahărul, zahărul vanilinat, praful de sare, coaja de lămâie și smântâna. Apoi se adaugă ouăle și se amestecă până ce se omogenizează toate ingredientele. La final grisul se adaugă în ploaie, se amestecă ușor, până se înglobează în compoziție.  Compoziția obținută se toarnă în vasul aparatului Philips Multicooker, tapetat cu hârtie de copt și se presară deasupra cubulețe de caise proaspete. Aparatul se conectează aparatul la sursa de curent, se selectează din MENIU, programul BAKE, setează COOKING TIME la 20 minute, la TEMPERATURA 180 grade. După cele 10 minute de copt, se scoate  prăjiturica, cu atenție pe un tocator rezistent la caldură. Se pune vasul peste prăjitură și cu o mișcare rapidă, se răstoarnă prăjitura cu partea de sus, în jos, se lasă din nou la copt ptr cca. 10 minute la 150 grade, pentru a prinde culoare și cealaltă parte.

Prăjitura se servește ca atare presărată cu zahăr pudră vanilinat sau cu smântână. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcinta rusească cu brânză la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cozonac cu umplutura mixta si mac

Postat de merisor67

Desert cozonac cu umplutura mixta si mac

Pregătim aluatul. Mai întâi vom cerne făina într-un vas, de două ori chiar, pentru a fi pufoasă, aerată. Preparăm apoi maiaua. Frecăm într-un bol, drojdia...

Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu capsuni si biscuiti

Postat de MotanLaOale

Prajitura rasturnata cu capsuni si biscuiti

Capsunile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare sa se scurga de seara pana dimineata. Se unge o tava termorezistenta cu unt. (diametrul de 26 cm) Biscuitii se sfarama in robot si se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2014, 19:38
Arata tare bine...cred ca a iesit o bunatate
la 27.08.2014, 19:40
grozava ;-bd
la 27.08.2014, 19:43
O bunatate!
la 27.08.2014, 19:43
Delicios a iesit!
la 27.08.2014, 19:46
Bună, bună de s-a duusss Abia am reușit să fac câtevapoze

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking