Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine

Postat de diaconta in Prajituri
2 Oct 2011 | 7129 vizualizari
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine

Pana la urma tot am facut si prajitura.Mmmmmmmmmmm si este buna raaaaaaaaau....

Ingrediente

  • Blat:
  • 7 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 380 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • Un praf de copt
  • Sare
  • Bilute de branza:
  • 400 gr branza grasa de vaci
  • 3 linguri praf budinca instant
  • 4 linguri zahar
  • Vanilie,coaja de lamaie
  • Fulgi nuca de cocos
  • Visine din compot  

Mod de preparare

Pentru bilute,se amesteca branza cu zaharul,vanilia,coaja de lamaie.Se adauga apoi praful de budinca.Facem bilute din branza si in mijlocul fiecareia punem cate o visina.Eu am folosit visine din compot,din acelea puse pentru prajituri.Dam bilutele prin nuca de cocos si le punem la frigider pana cand pregatim blatul.

Ouale se mixeaza întregi cu un praf de sare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana cand acesta se topeste.Se adauga uleiul prelingandu-se cate putin pe marginea vasului.Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si la final cacaua.

Punem compozitia de blat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Asezam bilutele deasupra si mai punem si visinele ramase.Nu va faceti probleme daca raman bilutele afara din coca,ele se vor acoperi cand creste prajitura.

Punem tava in cuptor pentru 40 de minute,dar mai verificati cu scobitoarea.

Cand este gata se pudreaza cu zahar.

Minunata aceasta combinatie de blat pufos,crema de branza si miez de visina.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (160)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura "O noapte la Venetia"

Postat de robert_badica

Prajitura "O noapte la Venetia"

Blatul de cocos: Batem albusurile, spuma tare cu praful de sare. Adaugam treptat zaharul,si mixam bine. Punem si nuca de cocos, si in final faina cernuta. Omogenizam. Tapetam o tava cu...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu caise

Postat de Pungasa_Rogue

Desert prajitura cu caise

Intr-un castron se pun untul, branza, zaharul, zaharul vanilat si ouale si se mixeaza. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.10.2011, 13:36
Cred ca fost foarte buna !Am ratat probabil ultima bucatica !
O intrebare : praful de budinca instant sa fie de vanilie?
la 02.10.2011, 13:41
Rodica,abia am terminat-o,asa ca mai este e de preferat sa fie budinca de vanilie
la 02.10.2011, 13:45
foarte buna prajitura...
la 02.10.2011, 14:14
Dia te cred ca este buna rau,de aceea am venit sa ma servesc si eu
la 02.10.2011, 14:34
am facut-o si eu mai demult darfara visine...arata fenomenal...!!!

Vezi toate comentariile (160)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking