Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate

Postat de cris2711 in Dulciuri
6 Oct 2015 | 3433 vizualizari
Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate

Reteta am luat-o de la Roxana_reisnaoar(prajitura colac). Rapida si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • Ingrediente aluat:
  • 200 g faina
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 125 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • Pentru ornat deasupra:
  • 250 g dulceata de capsuni
  • 150 g migdale macinate

Mod de preparare

Intr-un castron de marime mijlocie se mixeaza ouale cu un praf de sare. Apoi se adauga laptele, faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.

Forma in care se coace, se unge cu margarina sau unt.

Apoi se toarna compozitia in forma si se da la cuptorul incins la 180° C.

Se lasa cam o jumatate de ora, difera in functie de cuptor.

Cand este gata se adauga umplutura de dulceata de capsuni si migdale macinate.

Eu am mai dat-o pentru 5 minute la cuptor.

Dupa ce s-a racit am presarat zahar pudra deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cinnamon rolls sau Melcișori cu scorțișoară

Postat de CulinaryRainbow

Cinnamon rolls sau Melcișori cu scorțișoară

   Într-un castron încăpător am amestecat făina, zahărul și sarea și am făcut o adăncitură în mijloc. Separat am dizolvat drojdia în laptele călduț,...

Citeste continuarea

Savarine a la Madi

Postat de panacris

Savarine a la Madi

În vasul ”Maricicăi”, adică mașina de frământat, se pune laptele călduț. făina cernută, drojdia uscată și sarea,  oul bătut cu zahărul, uleiul și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2015, 12:21
la 06.10.2015, 12:23
ce buna trebuie sa fie!!!
la 06.10.2015, 12:26
Camelia mersi
la 06.10.2015, 12:26
Deyu drag simplitatea retetei imi place tare mult
la 06.10.2015, 12:31
Ce bunatate

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking