Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate

Postat de cris2711 in Dulciuri
6 Oct 2015 | 3455 vizualizari
Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate

Reteta am luat-o de la Roxana_reisnaoar(prajitura colac). Rapida si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • Ingrediente aluat:
  • 200 g faina
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 125 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • Pentru ornat deasupra:
  • 250 g dulceata de capsuni
  • 150 g migdale macinate

Mod de preparare

Intr-un castron de marime mijlocie se mixeaza ouale cu un praf de sare. Apoi se adauga laptele, faina, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt.

Forma in care se coace, se unge cu margarina sau unt.

Apoi se toarna compozitia in forma si se da la cuptorul incins la 180° C.

Se lasa cam o jumatate de ora, difera in functie de cuptor.

Cand este gata se adauga umplutura de dulceata de capsuni si migdale macinate.

Eu am mai dat-o pentru 5 minute la cuptor.

Dupa ce s-a racit am presarat zahar pudra deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata de capsuni si migdale macinate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fursecuri ''priconuci''

Postat de Constelatialeu

Fursecuri ''priconuci''

Scoatem albusurile d ela congelator si le lasam sa se dezghete, apoi le punem intr-un castron, adaugam un praf de sare si mixam bine pana obtinem o spuma tare. Adaugam zaharul, treptat, mixam bine...

Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti (Sfintisori)

Postat de Elena_Daria

Mucenici moldovenesti (Sfintisori)

Prima data ne ocupam de maia. Maruntim drojdia, o punem intr-un bol, adaugam peste ea zaharul, praful de sare, adaugam putin lapte pentru a se inmuia si omogenizam  usor. Adaugam apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2015, 12:21
la 06.10.2015, 12:23
ce buna trebuie sa fie!!!
la 06.10.2015, 12:26
Camelia mersi
la 06.10.2015, 12:26
Deyu drag simplitatea retetei imi place tare mult
la 06.10.2015, 12:31
Ce bunatate

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking