Ingrediente
- BLAT
- 4 oua
- 4 linguri de zahar
- 1 plic Creme Ole de ciocolata
- CREMA
- 200 ml lapte rece
- 200 ml frisca
- 1 plic Creme Ole de vanilie
- GLAZURA
- 2 linguri zahar
- 2 linguri apa
- 100 gr unt
- 100 gr ciocolata
- 1 lingura de rom
Mod de preparare
Blat:
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile , se omogenizeaza , iar la final plicul de Creme Ole. Se pune in tava cu hartie de copt (20x30), se da la cuptor 20-25 minute. Se scoate si se lasa la racit.
Crema:
Laptele , frisca si plicul de Creme Ole, se bat impreuna.
Glazura:
Se pun in ibric la topit pe abur, se lasa 1-2 minute la racit.
Asamblare:
Se pune blatul pe un platou, se pune crema si se glazureaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (34)
|