Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus

Postat de diaconta in Pui
3 Mar 2013 | 17077 vizualizari
Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus

O idee bună pentru un prânz delicios.Mie mi se pare o mâncare foarte lejera.

Ingrediente

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei
  • Usturoi granulat
  • Pudra de ghimbir
  • Rozmarin uscat
  • Ulei
  • 150 g paste cus cus
  • ½ ceapa uscata
  • Un morcov

Mod de preparare

Pulpele le-am condimentat si le-am pus într-o tava în care am pus putin ulei si apa(100 ml).

Am pus tava la cuptor cam 30 de minute.

Le-am mai întors din când ca sa se rumeneasca uniform.

Intr-un vas am pus putin ulei si am prajit putin cus cusul.Am pus apoi apa,putina sare si am lasat sa fiarba pâna s-au înmuiat.

Le-am scurs de apa si le-am trecut printr-un jet de apa calda.

Separat am  calit ceapa si morcovul fideluta în putin ulei.Am pus apoi cus cusul.

Am mai lasat 2-3 minute,am amestecat tot timpul si apoi am oprit focul.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Terina de pui cu orez si legume

Postat de vio_dreams

Terina de pui cu orez si legume

Taiem pieptul de pui fasii.Orezul il acoperim cu apa si il lasam 10-15 minute apoi il scurgem. Morcovul il fierbem in prealabil doar atat cat sa ramana  crocant apoi il taiem cuburi....

Citeste continuarea

Tarta cu carne de pui si legume mexicane

Postat de oanapl

Tarta cu carne de pui si legume mexicane

Intr-un vas, pui untul moale, oul, faina, apa si un varf de cutit de sare. Framanti pana obtii un aluat omogen, pe care il vei da pentru minim 30 minute la frigider. Carnea de pui taiata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2013, 00:13
Foarte buna mancare. Imi place si cus-cus -ul si pulpitele tale
la 03.03.2013, 00:15
Timi
am vrut sa distrag un pic atentia,ca se facuse mare valva cu coastele mele ))))))
la 03.03.2013, 00:20
Daca am avut rabdare au aparut si pulpitele!
la 03.03.2013, 00:20
Ce bine arata!
la 03.03.2013, 00:22
Motanel,asa mai incetisor ca au si ele o varsta )))))))

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking