Ingrediente
- doua pulpe de pui
- un piept de pui
- 500 g miez de dovleac
- 2 linguri cu ulei
- optional: cativa catei de usturoi
- condimente dupa gust: pudra de ardei iute, cardamon, coriandru, rozmarin, nucsoara, sare si piper.
Mod de preparare
Carnea se unge cu ulei (una- doua linguri), si, se asaza intr-un vas termorezistent.
Se adauga usturoiul tocat/feliat si se condimenteaza apoi uniform cu sare si piper dupa gust, pudra de ardei iute, rozmarin, coriandru si cardamon.
Dovleacul se curata de coaja si se taie in cuburi potrivite.Se stropeste cu putin ulei si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust, dupa care se asaza in vas, alaturi de carnea de pui.
Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins in prealabil. Dupa 15-20 de minte se inlatura folia si se continua coacerea pana ce carnea se rumeneste usor.
Se serveste cald! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|