Rasol de vita cu legume fierte

Postat de RODIMUR in Vita
21 Iun 2017 | 5827 vizualizari
Rasol de vita cu legume fierte

O mâncare dietetică, de regim, dar foarte bună și pentru cei care nu au restricții alimentare.

Ingrediente

  • 1-1,250 kg rasol de vită
  • 4 morcovi
  • 2 pătrunjei
  • 1 țelină
  • 8 cartofi mici
  • 1 ceapă
  • 2 căței mari de usturoi
  • 8-10 boabe de piper
  • 1 legătură de frunze de pătrunjel
  • unt (25-30 grame/porție, în momentul servirii)
  • sare
  • piper
  • apă

Mod de preparare

Se procedează ca la supa de rasol de vită, conform rețetei:

https://www.bucataras.ro/retete/supa-din-rasol-de-vita-cu-taitei-de-casa-83170.html

După ce s-a ales carnea de rasol de pe oase și s-a desfăcut, se poate servi imediat, cu legumele fierte în supă, ca fel principal de mâncare.

Se pun în farfurie două-trei bucăți din rasolul fiert, doi cartofi fierți, tăiați în jumătăți, ca să arate mai frumos, alături de rondele de morcovi, pătrunjel și țelină. Se condimentează cu sare și piper, se pun 25-30 grame de unt pe legume, cât sunt încă fierbinți, ca să se topească și se decorează cu pătrunjel tăiat mărunt.

Se poate servi cu o salată, după preferință.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu legume fierte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult

Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Placinta cu carne de vitel

Postat de oanapl

Placinta cu carne de vitel

Pui la încins o tigaie mare, antiaderentă cu uleiul de măsline și rumenești carnea tocată. Lucrezi la foc mare și spargi cocoloașele de carne cu o spatulă ametescând mereu....

Citeste continuarea

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

Postat de panacris

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

Pentru foaia de ruladă: Într-un vas încăpător se amestecă brânza de vaci, cașcavalul ras și ouăle, până ce se obține o cream omogenă și puțin lichidă. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2017, 16:50
Noua ne place cu sos de hrean, tare gustos.
la 21.06.2017, 17:34
Da, Laura, mulți oameni mănâncă rasolul cu hrean... Mie îmi place să simt gustul rasolului...
la 21.06.2017, 17:39
Mancarica asta este pentru mine.
la 21.06.2017, 17:54
Bine, Camelya, este și pentru tine!
la 21.06.2017, 17:57

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking